Pagina terug Terug

Op zoek naar harmonie

Hans Kazan
1 jan 2020 5min read

Helaas ben ik niet opgegroeid in een harmonieus gezin.

Het goochelen was voor mij een vlucht uit de werkelijkheid. Er ontstond een oprechte passie voor de goochelkunst en ik kreeg er plezier in mensen te vermaken. Daardoor kreeg ik voorzichtig wat zelfvertrouwen.

Ik veranderde de naam waarmee ik geboren was in Kazàn.
Vele jaren later is Kazàn officieel in mijn paspoort gezet. Dat moment gaf mij het gevoel “los van invloeden uit mijn verleden” te zijn.

De meest invloedrijke verandering was het moment dat ik Wendy ontmoette. Vanaf dat moment was ik voor het eerst gelukkig!
Na jaren werken volgden de eerste zakelijke successen en de vele televisieprogramma’s die ik heb mogen maken.

Daarnaast deelde het leven ook harde klappen uit. Het overlijden van onze oudste dochter, zakelijke problemen en gebeurtenissen die je als mens vormen en waar je – als je er goed mee omgaat – uiteindelijk wijzer van wordt.

Al deze herinneringen komen weer boven nu ik schrijf aan mijn theater- college INSPIRATIE XXL. In mei start ik met dit college vol authentieke verhalen over een leven vol rennen, vallen, opstaan en weer verder gaan. Daarmee hoop ik mensen positieve inspiratie en praktische tips geven op hun weg naar meer levensvreugde.

Blijf op de hoogte

Gerelateerde blog items items

4 jan 2024

Om ergens te komen, moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent.

4 sep 2023

Omgaan met tegenslag…

12 jun 2023

Tijdens een van mijn lezingen over ondernemen

25 jul 2022

Digitale nomade

9 mei 2022

Een GEZOND mens wil wel 1000 dingen. Een ZIEK mens wil maar één ding. BETER worden!

4 okt 2021

Zonder geluk vaart niemand wel…!

2 aug 2021

50 jaar op het podium

10 mei 2021

Geluk is waarderen wat je hebt!

19 nov 2020

Online optredens

6 okt 2020

Mijn dochter Lara