Een magische meeting!

Het kiezen van de juiste dagvoorzitter heeft een enorme impact op je evenement. Hans Kazàn heeft in die functie talloze programma’s gepresenteerd.

Zijn enthousiasme, humor, scherpte en interactie worden hoog gewaardeerd door veel bedrijven en organisaties. Referenties van opdrachtgevers die met Hans hebben samengewerkt vind je hier.

De positieve energie die Hans Kazàn uitstraalt op het podium werkt aanstekelijk en wordt overgenomen door de mensen in de zaal.

Voor elke presentatie verdiept Hans zich in de doelstelling, de onderneming en de mensen waarvoor hij spreekt. Tijdens een uitgebreide voorbespreking worden inhoud en details van elk project nauwgezet doorgenomen. Dat resulteert in onderbouwde interviews en presentaties. Hans weet waarover het gaat, leidt gesprekken in goede banen, zet de juiste toon en voegt sprankelende energie toe aan het programma. Dat hij, waar nodig, de aanwezigen ook kan entertainen met verbijsterende interactieve magische experimenten mag duidelijk zijn!

Hans’ streven is dat bezoekers van een evenement wijzer, geïnspireerd en met een glimlach de zaal verlaten! Al vele jaren bewijst Hans Kazan zijn ervaring en klasse als professionele  dagvoorzitter, spreker, presentator en entertainer.

Bekijk referenties over Hans als dagvoorzitter