Laat je inspireren door het unieke verhaal van Hans Kazàn

Als ondernemer en entertainer heeft Hans Kazàn grote successen op zijn naam staan, maar ook tegenslagen zijn hem niet bespaard!

Authentiek, serieus, oprecht en zonder terughoudendheid vertelt Hans over een leven vol rennen, vallen, opstaan en…weer verder gaan. Wat is de beste manier om succes en geluk in je leven te creëren? Wat moet je doen en wat moet je laten? Hoe ga je om met de onvermijdelijke tegenslag?
Wat Hans tijdens zijn leven en gedurende zijn lange carrière heeft geleerd, deelt hij graag met zijn publiek.

Succes is krijgen wat je wilt. Geluk is waarderen wat je hebt. Als je die beide zaken in harmonie kunt brengen, leef je een leven dat de moeite waard is.

Hans vertelt een puur persoonlijk verhaal dat je raakt en inzicht geeft in het leven van een man die al jong succes had, later alles verloor en vervolgens sterker dan ooit terugkwam. Deze optimistische levensgenieter geeft je verrassende inzichten mee voor op je levenspad en zorgt er tevens voor dat je die weg met hernieuwde levenslust vervolgt.

Aansluitend op de lezing maakt Hans graag tijd voor een levendige en interactieve discussie met het aanwezige publiek en op verzoek entertaint hij de aanwezigen ook nog met enkele verbluffende magic acts.

Bekijk referenties over Hans als spreker