Let me entertain you!

Hans Kazàn is al generaties lang populair als entertainer en televisiepresentator. Hij is een stand-up goochelaar die niet alleen in Nederland maar wereldwijd exclusieve gezelschappen entertaint met magic en een grote dosis humor!

In 1973, twintig jaar jong, werd hij prijswinnaar tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs. Vanaf dat moment kwam zijn carrière terecht in een stroomversnelling. Met niet aflatende energie verzorgde Hans – jaar in jaar uit – ontelbare shows in theaters en groeide al snel uit tot een bekende en populaire televisiepersoonlijkheid. Magische televisieshows – die hij zelf produceerde en presenteerde- evenals talloze amusementsprogramma’s van zijn hand waren met grote regelmaat op televisie te zien.

Van het populaire spelprogramma “Prijzenslag” (Internationaal bekend als “The price is right”) werden maar liefst 880 succesvolle afleveringen op TV uitgezonden.

De interactieve stand-up magic show van Hans Kazàn is exclusief te boeken voor evenementen en parties.

Met veel humor schudt hij schijnbaar moeiteloos en in hoog tempo de meest verbijsterende acts uit zijn mouw. Al meer dan een halve eeuw staat Hans aan de top in de wonderlijke wereld van de illusie. Entertainment waarover gegarandeerd nog lang wordt gesproken!

Presentatie is mogelijk in de Nederlandse en de Engelse taal.

Bekijk referenties over Hans als entertainer