Pagina terug Terug

Geluk is waarderen wat je hebt!

Hans Kazan
10 mei 2021 5 min

Fijn om weer thuis te zijn in onze houten blokhut in de ongerepte natuur van Spanje, maar… Wat had ik ook een voldoening-gevende week samen met Wendy in Nederland!

Opnamen van een tv-commercial voor het KNCV Tuberculosefonds, vervolgens te gast in het tv-programma “Tijd voor MAX” om over dit onderwerp te praten en dan nog 70 (!) korte optredens tijdens een live drive-thru evenement in Utrecht om de genomineerden voor de Gouden Giraffe bekend te maken. Tot slot ook nog een aantal positieve besprekingen over een nieuw project waar ik mij ontzettend op verheug.

In de 68 jaar die ik inmiddels op deze aarde mag zijn, heb ik een behoorlijke dosis praktische levenservaring opgedaan. Authentieke ervaringen waar ik veel van heb geleerd. Tijdens mijn lezingen en presentaties voor bedrijven en organisaties deel ik die opgedane kennis met anderen, zowel online als live op locatie.

Daarmee hoop ik veel mensen te mogen inspireren, motiveren en een goed gevoel te geven.

Daarnaast schrijf ik nu ook aan een theatercollege waarmee ik, zodra corona dit toelaat, op reis kan door Nederland. Kortom, ik voel mij een gezegend mens, want:

Ik heb geleerd van gisteren, leef vandaag en kijk uit naar morgen!

Blijf op de hoogte

Gerelateerde blog items items

21 mei 2024

Pech en geluk worden niet eerlijk verdeeld

4 jan 2024

Om ergens te komen, moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent

4 sep 2023

Omgaan met tegenslag…

12 jun 2023

Tijdens een van mijn lezingen over ondernemen

25 jul 2022

Digitale nomade

9 mei 2022

Een GEZOND mens wil wel 1000 dingen. Een ZIEK mens wil maar één ding. BETER worden!

4 okt 2021

Zonder geluk vaart niemand wel…!

2 aug 2021

50 jaar op het podium

19 nov 2020

Online optredens

6 okt 2020

Mijn dochter Lara