Pagina terug Terug

Koester mooie herinneringen

Hans Kazan
12 mrt 2020 5min read

Mijn zoons zijn geen onbekenden in de wereld van magie en entertainment. Het begon lang geleden, toen Oscar (14) en Renzo (12) samen met Mara (13) op zeer jonge leeftijd de illusionistengroep Magic Unlimited vormden. Hun jongste broer Steven (10) was hun stage-hand!

De eerste keer dat ik samen met hen op het podium stond, herinner ik me als de dag van gisteren. Gespannen zaten we in de auto onderweg naar het optreden.

Het besef van dit bijzondere moment kwam backstage, toen in de kleedkamer plots niet alleen mijn kledingtas aan de kapstok hing, maar ook de kledingtassen van mijn kinderen. Hun attributen stonden ernaast. Dat beeld staat in mijn geheugen gegrift!

Vanaf die eerste show zat ik vaak ’s nachts achter het stuur na een optreden, genietend van 4 slaperige maar blije kinderen knikkebollend achterin. Ik was de late nachten gewend, maar voor hen was dat nieuw. Die momenten samen op de weg en op het podium waren voor hen slechts de start van een mooie carrière.

Inmiddels treedt Magic Unlimited al bijna 25 jaar wereldwijd op en is Steven met zijn trucs en humor een hit op internet en in het theater. De gedeelde herinnering aan die eerste magische optredens koesteren wij allemaal!

Welke passie deel jij met je kinderen?

Blijf op de hoogte

Gerelateerde blog items items

4 jan 2024

Om ergens te komen, moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent.

4 sep 2023

Omgaan met tegenslag…

12 jun 2023

Tijdens een van mijn lezingen over ondernemen

25 jul 2022

Digitale nomade

9 mei 2022

Een GEZOND mens wil wel 1000 dingen. Een ZIEK mens wil maar één ding. BETER worden!

4 okt 2021

Zonder geluk vaart niemand wel…!

2 aug 2021

50 jaar op het podium

10 mei 2021

Geluk is waarderen wat je hebt!

19 nov 2020

Online optredens

6 okt 2020

Mijn dochter Lara