Pagina terug Terug

Prijzenslag

Hans Kazan
1 feb 2020 5min read

Voor elke deur die dichtgaat, gaat er een nieuwe deur open!

Nadat een nieuw directielid van de TROS mijn medewerking aan het tv-programma ‘Ren je Rot’ had gestopt, probeerde ik bij andere omroepen aan de slag te komen. Maar steeds werd ik de deur gewezen omdat ik een “typisch TROS-gezicht” had!

Na eindeloos solliciteren veroverde ik een piepklein rolletje in het jeugdprogramma ‘Donderslag’ van de AVRO. Toen RTL Veronique, voorloper van RLT 4, werd opgericht, probeerde iemand het format te verkopen aan de nieuwe commerciële omroep. Directeur Ruud Hendriks had geen interesse in ‘Donderslag’, maar wél in Hans Kazàn als presentator van het nieuwe tv-format ‘Prijzenslag’!

We hadden een korte ontmoeting en… verder werd er niets besloten.

Twee maanden later werd ik tijdens een vakantie op Aruba door André van Duin gefeliciteerd met “mijn nieuwe programma” bij RTL. Ik wist van niks! In de kranten bleek al te staan dat ik Prijzenslag ging presenteren. Ik belde Ruud op en jawel – het was echt waar! Ik werd de presentator van #Prijzenslag!

Prijzenslag was uiteindelijk het allerleukste programma om te maken op tv. Alles klopte: de productie, de regie, de cameramensen, het spel… Fantastisch! Kom maar naar beneden… en sla je slag! Ik zou het zo wéér doen!

Blijf op de hoogte

Gerelateerde blog items items

4 jan 2024

Om ergens te komen, moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent.

4 sep 2023

Omgaan met tegenslag…

12 jun 2023

Tijdens een van mijn lezingen over ondernemen

25 jul 2022

Digitale nomade

9 mei 2022

Een GEZOND mens wil wel 1000 dingen. Een ZIEK mens wil maar één ding. BETER worden!

4 okt 2021

Zonder geluk vaart niemand wel…!

2 aug 2021

50 jaar op het podium

10 mei 2021

Geluk is waarderen wat je hebt!

19 nov 2020

Online optredens

6 okt 2020

Mijn dochter Lara