Pagina terug Terug

Zonder geluk vaart niemand wel…!

Hans Kazan
4 okt 2021 5 min

Bij toeval werd tijdens een check in het ziekenhuis ontdekt dat ik een aneurysma in mijn aorta had. Een uitstulping in de slagader die bij scheuren een levensbedreigende bloeding veroorzaakt.

Het was wel even schrikken, maar de artsen in het Quirón ziekenhuis in Spanje hebben gelijk geopereerd.

Geen complicaties en ik ben zo blij dat ik nu weer thuis ben en gewoon aan het werk kan. Ik besef dat ik enorm geluk heb gehad!

Toen ik na thuiskomst mijn laptop opende, werd ik verrast door een groot aantal aanvragen die via mijn website waren binnengekomen voor optredens en vooral lezingen. Mensen zijn duidelijk blij dat er weer live evenementen mogelijk zijn!

Met extra veel levenslust (!) vertel ik nu authentieke en motiverende verhalen over een ondernemend leven vol rennen, vallen, opstaan en verdergaan. Over de eeuwige zoektocht naar succes en vooral geluk!

Als extraatje ontving ik zojuist het bericht dat ik 10 oktober a.s. een prestigieuze award krijg uitgereikt van de I.B.M. (International Brotherhood of Magicians). Een totale verrassing waar ik heel blij van word!

Conclusie:

Het geluk glipt vaak naar binnen door een deur waarvan je niet eens wist dat die open stond!!

Blijf op de hoogte

Gerelateerde blog items items

21 mei 2024

Pech en geluk worden niet eerlijk verdeeld

4 jan 2024

Om ergens te komen, moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent

4 sep 2023

Omgaan met tegenslag…

12 jun 2023

Tijdens een van mijn lezingen over ondernemen

25 jul 2022

Digitale nomade

9 mei 2022

Een GEZOND mens wil wel 1000 dingen. Een ZIEK mens wil maar één ding. BETER worden!

2 aug 2021

50 jaar op het podium

10 mei 2021

Geluk is waarderen wat je hebt!

19 nov 2020

Online optredens

6 okt 2020

Mijn dochter Lara